Hva slags øredobber er riktig for deg?

Ingen antrekk er aldri virkelig komplett uten den spesielle lille glamour som kun øredobber kan gi. Enten du er på vei til kontoret eller for en kveld ute på byen, vil dine øredobber hjelpe legge det lille ekstra gnisten til din stil. Det finnes en rekke forskjellige typer øredobber, og hver har sin egen perfekte tid og sted.

earrings

ørepynt

Det er noen som vil si at den eneste veien å gå fancy er å få de hengende lysekrone øredobber, men sannheten om studs vil bevise at de tar feil. Studs kan gå fra uformell til glam på et blunk! De er vanligvis lett å pare seg med alle antrekk, og fungerer best når du er iført Vern halskjeder eller forskjellige fargede lag. Studs er ment å være beskjeden, men de vet akkurat hvordan de skal legge til at subtile glans.

drop øredobber

Drop øredobber er midt i mellom de lett kamp studs og all-out lysekroner. De kommer ofte i teardrop eller rektangulære former, og de ser fantastiske når håret er trukket vekk fra halsen. De kan være veldig flatterende, og at litt av dingle kan gjøre brukeren føler at de har lagt til en bit av luksus til sin dag.

Lysekrone Øreringer

Det er her vi får middagsselskaper og gallaer, eller bare de nettene når du ønsker å legge det ut på linjen. Ingenting sier fancy som lysekrone øredobber, og de kan være den mest flatterende av alt. Måten de henger langs halsen kan vise frem kantete funksjoner, og skinne et lys på lengre hals. Disse er best sammen med minimal andre smykker, slik at ingenting tar bort fra sine søkelyset!

hoops

Etter American Hustle er Amy Adams viste oss hvor god hoops kan se, ingen kunne hjelpe, men gå ut og kjøpe et par. Hoops er et par øredobber som gjør en uttalelse, og de kan være sammen med omtrent alt. De er generelt lettere å håndtere når de er i mindre størrelser, men at de vet hvordan de skal vise frem dine kinnben og hake!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>